Gudstjenester i Tagensbo Kirke

I Tagensbo Kirke er der altid højmesse om søndagen klokken 10.00 ved mindre andet er anført. Vi rykker til tider gudstjenestetidspunktet om søndagen ved særlige lejligheder. Eksempelvis ved Alle Helgen eller i påsken hvor det kan være mere stemningsfuldt at mødes til gudstjeneste ud på eftermiddagen eller om aftenen. 

Ud over den faste højmesse om søndagen holder vi også en månedlig familiegudstjeneste - Gud og Burger - hvor vi efter en kort gudstjeneste i børnehøjde samles i sognegården og spiser burger og pomfritter sammen. Gud og Burger afholdes den anden torsdag i måneden klokken 17.30.

Den sidste onsdag i måneden kl. 14.00 holder vi midtuge-gudstjeneste. Efter gudstjenesten er man mere end velkommen til at gå med op i sognegården, hvor der bliver serveret kaffe og kage.

Derudover har Tagensbo Kirke et herligt samarbejde med Tagensbo Børnehave som vi deler hus med. Hver måned er der derfor også en børnehavegudstjeneste, og til jul er der både Luciaoptog i krybbespil i kirken. 

Et par gange om året har vi også internationale gudstjenester på engelsk. Gudstjenesterne afholdes i samarbejde med Tværkulturelt Center og datoerne for de engelsksprogede gudstjenester vil blive annonceret i god tid.  

Kalender

29nov kl. 10:00

Højmesse v/Mads Graves Pedersen

Traditionel højmesse med efterfølgende kirkekaffe ved lysgloben.

29nov kl. 10:00
07dec kl. 09:30

Brunch andagt

Efter en kort gudstjeneste er der Brunch i Sognegården.

Pris 20 kr. for et flot …

07dec kl. 09:30